همان طور که می دانید کوکی یلدایی خانگی انواع بیسکویت یا کوکی ها شامل بیسکویت های ساندویچی، مانند کرم های کاستارد، جامی داجرز، بوربون ها و اورئوس، با مارشمالو یا مربا و گاهی اوقات در شکلات یا روکش شیرین دیگری آغشته می شود.

کوکی ها اغلب با نوشیدنی هایی مانند شیر، قهوه یا چای سرو می شوند و گاهی اوقات غرق می شوند، رویکردی که با حل کردن قندها، طعم بیشتری را از شیرینی ها آزاد می کند.

و در عین حال بافت آنها را نیز نرم می کند. کوکی های کارخانه ای در فروشگاه های مواد غذایی، فروشگاه های رفاه و ماشین های فروش به فروش می رسند. کلوچه های تازه پخته شده در نانوایی ها و قهوه خانه ها فروخته می شوند.

قدمت کلمه کوکی حداقل به سال 1701 در استفاده اسکاتلندی برمی‌گردد، جایی که این کلمه به جای شیرینی پخته شده به معنای نان ساده بود، و بنابراین مشخص نیست که آیا همان کلمه است یا خیر.

از سال 1808، کلمه کوکی به معنای کیک کوچک، مسطح، شیرین در انگلیسی آمریکایی تأیید شده است. (کیک)، که از کلمه هلندی میانه گرفته شده است.

ادعای دیگر این است که نام آمریکایی از کلمه هلندی یا به طور دقیق‌تر نوع غیررسمی و گویش آن گرفته شده است که به معنای کیک کوچک است. ، و در اوایل دهه 1600 با سکونت هلندی نیو هلند به انگلیسی آمریکایی رسید.کوکی

بر اساس فرهنگ لغت ملی اسکاتلند، نام اسکاتلندی آن از شکل کوچک کلمه کوک گرفته شده است که به اسکاتلندی میانه کوکی، کوکی یا می دهد.

روابط تجاری و فرهنگی زیادی در سراسر دریای شمال بین کشورهای پایین و اسکاتلند در قرون وسطی وجود داشت که می‌توان آن را در تاریخچه کرلینگ و شاید گلف نیز مشاهده کرد.

روغن‌های موجود در شیرینی‌ها به جای تبخیر شدن مانند آب در کیک، باقی می‌مانند. این روغن ها حفره های ایجاد شده در حین پخت توسط حباب های گازهای فرار را اشباع می کنند. این گازها عمدتاً از بخار بخار شده از سفیده تخم مرغ و دی اکسید کربن آزاد شده با گرم کردن بیکینگ پودر تشکیل شده اند.

این اشباع جذاب‌ترین ویژگی کوکی‌ها و در واقع همه غذاهای سرخ‌شده را از نظر بافتی ایجاد می‌کند تردی اشباع شده با رطوبت (یعنی روغن) که غذایی را که در آن خیس کرده است خیس نمی‌کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *