این اصطلاح که به عنوان کلم پیچ سفید یا کلم نیز شناخته می شود، معمولاً به گونه ای اشاره دارد که نام علمی آن است. سرنشین این ماده غذایی دارای سطح بالایی از کلسیم، بتاکاروتن، ویتامین A و ویتامین C و سایر مواد مغذی است.
از طرفی کلم سرشار از آهن، ید و پتاسیم نیز می باشد و دارای خواص درمانی و دارویی فراوانی است که از جمله آنها می توان به ضد آب مروارید، ضد روماتیسمی، انرژی زا، گوارشی، ضد دیابت، شفابخش و مانند بسیاری دیگر اشاره کرد.
سبزیجات، ضد سرطان . توصیه می شود آن را تا حد امکان تازه و بدون آماده سازی بسیار پیچیده مصرف کنید تا از مزایای آن نهایت استفاده را ببرید، زیرا گرما می تواند بسیاری از پتانسیل آن را کاهش دهد.
مرغ را می توان به صورت خام، ترشی یا پخته مصرف کرد. در بسیاری از کشورها، به عنوان مثال، سالاد مرغ و هویج و سالاد مرغ و سیب، از جمله، محبوب هستند.
یکی دیگر از غذاهای بسیار محبوبی که با کلم تهیه می شود کلم ترش است. این غذا که در آلمان سنتی است از تخمیر کلم در آب نمک تشکیل شده است. کلم ترش اغلب به عنوان همراه با سوسیس و برش های مختلف گوشت خوک استفاده می شود.
برای تهیه کلم ترش در خانه، همه مراحل دستور پخت سنتی را به طور کامل دنبال نمی کنند، زیرا همیشه نمی توان زمان یا مواد لازم برای آن را داشت.
آماده سازی قابل دسترس برای هر کسی به مواد زیر نیاز دارد: 1 کلم سبز با اندازه متوسط. روغن (ترجیحا زیتون) 1 پیاز متوسط یا کوچک .سرکه .نمک.
همانطور که مشاهده می شود، رایج ترین دستور پخت کلم ترش، در خارج از کشور مبدا، نیازی به دانش آشپزی زیاد یا مواد تشکیل دهنده دشواری ندارد. انگار همه اینها کافی نیست، می توان آن را به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کرد.
از طرفی کلم شکم پر در کشورهای مختلف آسیایی و اروپایی تهیه می شود. برای تهیه آن، باید یک فیلینگ (که می تواند شامل گوشت گاو یا خوک، پیاز، برنج و سایر مواد باشد) انتخاب کنید و آن را با برگ ها بپیچید. سپس آنها را بخارپز یا در فر روی حرارت ملایم میپزند.
بدون دیدگاه