کربنات کلسیم برای سرکه و غذا
آیا می توان اسیدیته سرکه را با کربنات کلسیم کاهش داد؟ البته! تولیدکنندگان و دوستداران شراب خانگی از CaCO3 در شرایط بحرانی استفاده می‌کنند، زمانی که عرقیات یا محصول نهایی بیش از حد اسیدی و برای مصرف نامناسب است.

پس از افزودن مقدار کمی کربنات کلسیم، شراب طعم طبیعی متمایز خود را به دست می آورد.

در صنایع غذایی، کربنات کلسیم به عنوان افزودنی E170 شناخته می شود و از جمله برای تهیه شیرینی، آدامس، برخی از انواع شیرینی، چیپس و بیسکویت استفاده می شود.

واکنش تولید کربنات کلسیم غذایی نسبتاً ساده، سریع و مقرون به صرفه است، بنابراین از CaCO3 در صنایع آرایشی و بهداشتی نیز استفاده می شود و پودر خشک سفید برای تهیه پودر، پودر، سایه چشم یا پایه های آرایشی استفاده می شود.

به دلیل اثر سفید کنندگی، کربنات کلسیم نیز یک ماده بسیار رایج در خمیردندان است.

کربنات کلسیم غذایی

کربنات کلسیم: کاربرد، کشاورزی و دامپروری
کربنات کلسیم به طور گسترده در کشاورزی و دامپروری استفاده می شود کود آهک خاک بایر را بارور می کند و مخلوط با افزودن کربنات کلسیم کاملاً رژیم غذایی حیوانات را تکمیل می کند.

محتوای کربنات کلسیم در خاک شاخصی است که چیزهای زیادی در مورد کیفیت خاک می گوید – هرچه CaCO3 کمتری داشته باشد، خاک حاصلخیز و پایدارتر می شود.

در مزارع گاوهای شیری از بی کربنات کلسیم برای تحریک شیردهی و تقویت سیستم گوارش دام برای گاوها استفاده می شود.

کربنات کلسیم برای گاو مانند کربنات کلسیم برای جوجه ها تاثیر مثبتی بر وضعیت عمومی دام دارد و از اسیدی شدن، ضعف و بیماری جلوگیری می کند.
علاوه بر این، لازم است نقش کربنات کلسیم در نرم شدن آب صنعتی برجسته شود و این فرآیند از طریق مکانیسم کمی متفاوت از هنگام استفاده از محصولات کیلیت رخ می دهد، اما همچنین موثر است.

هنگامی که به دنبال نرم کننده های آب با کیفیت بالا هستید، باید با پیشنهاد گروه PCC، جایی که سری EXOlat در دسترس است، آشنا شوید.

اطلاعات بیشتر در مورد این را می توان در پورتال محصول یافت!

در بالا، البته، همه راه های ممکن برای استفاده از مواد خام، که کربنات کلسیم است، وجود ندارد و عملکرد این ترکیب چند وجهی است که چشم‌اندازهای بی‌شماری را برای صنعت باز می‌کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *