برای شروع، آیا تا به حال در مورد مربای هویج چیزی شنیده اید؟ ممکن است عجیب به نظر برسد، اما هویج در این دستور پخت خانگی خوشمزه است و حتی بهتر می شود! امروزه افراد بیشتری سعی در داشتن یک رژیم غذایی سالم با شکر و غذاهای فرآوری شده کمتر دارند. با فکر کردن، هیچ چیز بهتر از درست کردن مربای خود در خانه نیست، درست است؟ آیا قبلا سعی کرده اید مربای هویج خانگی را در خانه درست کنید؟

آیا می دانید که تعرفه گذاری خدمات پرستاری شامل چه کسانی میشود و چگونه می توان نسبت به برخوردار شدن از آن نهایت بهره را برد.

این مربا با هویج بدون پوست، آب لیمو، پوست پرتقال و شکر دمرارا درست می شود که مانند سایر قندها حاوی مواد افزودنی شیمیایی نیست. ما قبلاً بیشتر مزایای مواد تشکیل دهنده را در وبلاگ خود توضیح داده ایم. برخی از فواید هویج این است که به درمان یبوست کمک می کند، از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری می کند، روده را تصفیه می کند، سموم را دفع می کند و به جذب کافی مواد مغذی کمک می کند. هویج سرشار از مواد معدنی، ویتامین‌های A، B، C و E و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که عملکرد ریه، کبد و کلیه را بهبود می‌بخشد و به پیشگیری از انواع سرطان‌ها کمک می‌کند. فوق العاده نیست؟

ما سعی نموده ایم تا طریقه مصرف زیره سبز برای لاغری شکم را برای شما بیان نماییم و همواره این قبیل محصولات را با تنوع بالا در اختیار شما بگذاریم.

چگونه با مواد طبیعی در خانه مربا درست کنیم؟
طرز تهیه این دستور غذا را یاد بگیرید: 3 هویج بزرگ؛ 1 پرتقال بزرگ؛ 1 لیمو بزرگ؛ 2 1/2 فنجان شکر دمرارا. طرز تهیه: هویج ها را کاملا شسته و بدون پوست کندن خرد کنید. آنها را با آب در قابلمه بریزید و بپزید تا نرم شوند. پرتقال و لیمو را کاملا بشویید. آب لیمو را بگیرید و کنار بگذارید. پوست پرتقال و لیمو را رنده کنید و کنار بگذارید. پس از اتمام پخت هویج، آب آن را خالی کرده و هویج را در مخلوط کن بریزید.

آب لیمو، پوست پرتقال و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در قابلمه بریزید و ده دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. به هم زدن ادامه دهید تا نسوزد یا به قابلمه نچسبد. پس از پخت، در یک ظرف شیشه ای استریل شده با درب فلزی نگهداری کنید. مربای شما را با تمام خواصش حفظ می کند. ظرف شیشه ای را در یک قابلمه با آب جوش قرار دهید – آب باید به وسط شیشه شما برسد.

شایان ذکر است که قیمت مبل راحتی ارزان نیز بسیار مقرون به صرفه است و همواره مشتریان بسیاری را به سوی خود کشانیده است.

بگذارید پنج دقیقه بجوشد تا هوا گرفته شود. اگر هوا به مربا اضافه شود، بافت و ظاهر خود را از دست می دهد. در نهایت، سر شیشه خود را به سمت پایین بچرخانید و ده دقیقه آن را در آب داغ قرار دهید – آب نیازی به جوشیدن ندارد. حذف هوا برای جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها در مربا ضروری است. در ادامه این مربا را امتحان کنید و تجربه خود را در قالب نظرات با ما در میان بگذارید.

ما همچنین سعی داریم طرز تهیه مربای هویج غلیظ را بگوییم و شما با خیالی آسوده نسبت به تهیه آن اقدام نموده و بهترین را داشته باشید.

  • منابع:
    1. Homemade carrot jam health benefits| Vitamins in Carrots | Skin care

  • تبلیغات: 
    1. آیا می دانستید عبرانیان باستان برای اولین بار از تانن پوست بلوط استفاده کردند؟
    2. چندین مطالعه خواص ارتقاء دهنده سلامتی کشمش را گزارش کرده اند
    3. 100 راز موفق پیرمردی که همیشه شاد بود
    4. با استفاده از گلاب جوان شوید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *