چه مقدار میوه باید در یک آب میوه وجود داشته باشد و یک نوشیدنی با محتوای میوه چه نامی داشته باشد و چه زمانی در دستورالعمل آب میوه و در دستورالعمل های نوشابه ها تعریف شده است. بر این اساس، تفاوت بین آب میوه، شهد میوه و نوشیدنی آب میوه در میزان محتوای میوه و اینکه آیا ممکن است قند اضافی اضافه شود، نهفته است.
آب میوه ها بیشترین میزان میوه را دارند
برای اینکه بتوان یک نوشیدنی را آب میوه نامید، محتوای میوه باید 100٪ باشد. علاوه بر این، شکر اضافی را نمی توان به آب میوه اضافه کرد. البته این بدان معنا نیست که آب میوه ها بدون قند هستند، زیرا قند طبیعی میوه در آب میوه موجود است. بسته به میوه، سطح محتوای قند نیز متفاوت است. با آب میوه ها، بین آب خالص و آب میوه از کنسانتره تمایز قائل می شود که می توان از تکه های میوه خشک عمده نیز استفاده نمود.
آب میوه ای که در آن آب پرس شده صرفاً استفاده می شود، آب میوه خالص نامیده می شود. در محدوده Rabenhorst فقط آبمیوه های خالص را خواهید یافت، زیرا فقط آنها استانداردهای کیفیت بالای ما را دارند. یک زیرشکل خاص از آب میوه خالص، به اصطلاح آب میوه خالص یا شیره خالص از اولین فشار دادن است.
این یک آب میوه از میوه های مخصوصا اسیدی است که به آرامی پردازش می شود و حاوی نسبت بالایی از لیمو است. در مقاله “آبمیوه خالص از اولین فشار دادن چیست؟” روش دوم تولید آب میوه با کمک کنسانتره است. در اینجا آب تازه ابتدا با حذف آب و عطرها غلیظ شده و سپس با آب و عطر مناسب به قوت آب میوه اولیه رقیق می شود. به این ترتیب محتوای آب میوه از کنسانتره نیز 100 درصد است.
با این حال، ما از این روش با آب میوه های Rabenhorst خود استفاده نمی کنیم. مقدار میوه کم و بیش بسته به تنوع: شهد میوه تفاوت بین آب میوه و شهد به ویژه در محتوای میوه نهفته است. علاوه بر این، ممکن است شکر به شهد میوه اضافه شود. بنابراین شهد میوه به عنوان نوشیدنی ساخته شده از آب میوه یا تفاله میوه، آب و شکر تعریف می شود. گاهی اوقات شکر با عسل جایگزین می شود. محتوای میوه نباید 100٪ باشد، همانطور که در مورد آب میوه وجود دارد، اما بسته به نوع میوه بین 25 تا 50٪ است.
آب میوه با کیفیت
از آنجایی که کیفیت بالای محصولات ما در Rabenhorst برای ما بسیار مهم است، محتوای میوه در شهد ما از درصد قانونی برای میوه مربوطه بیشتر است. به عنوان مثال، شهد بلوبری ما حاوی حداقل 70٪ محتوای میوه است، اگرچه قانون فقط حداقل 40٪ را ایجاب می کند.
فقط با محتوای کمی میوه: نوشیدنی های آب میوه یک نوشیدنی آب میوه دارای محتوای میوه کم است. در تعریف نوشیدنی های آب میوه آمده است که محتوای میوه باید حداقل 6 تا 30 درصد باشد. میزان آن به نوع میوه بستگی دارد: برای مرکبات حداقل 6٪ است، در حالی که برای میوه های خراطین و انگور محتوای میوه حداقل 30٪ است. علاوه بر این، شکر، طعم دهنده ها و مواد افزودنی ممکن است به نوشیدنی های آب میوه اضافه شود. در Rabenhorst ما هیچ گونه نوشیدنی آب میوه ای در محدوده خود نداریم که سود میوه خشک از آبمیوه بیشتر است.
بدون دیدگاه