نخود کرمانشاه نوعی حبوبات است که حاوی بسیاری از مواد مغذی از جمله ویتامین A، فولات و منگنز است آنها همچنین حاوی مقادیر زیادی فیبر هستند که می تواند به هضم کمک کند و باکتری های مفید روده را تغذیه کند.
این مقاله توضیح میدهد که نخود سیاهچشم چیست، مشخصات تغذیهای آنها، فواید خوردن آنها برای سلامتی، نحوه تهیه و نحوه گنجاندن آنها در دستور غذاها.
نخود سیاه چشم چیست؟نخود چشم سیاه نوعی حبوبات است آنها در واقع یک لوبیا هستند، نه یک نخود آنها مربوط به لوبیا چشم بلبلی یا نخود بز هستند از لحاظ تاریخی، آنها در غرب آفریقا منشا می گیرند، اما در مناطق گرم در سراسر جهان رشد می کنند.
نخود چشم سیاه نام خود را از ظاهر خود گرفته است آنها به رنگ کرم با لکه های سیاه کوچکی هستند که شبیه یک چشم در مرکز هستند و محل اتصال آنها به غلاف ها را مشخص می کند مانند سایر انواع لوبیا، مردم می توانند آنها را به صورت کنسرو یا خشک خریداری کنند.
مشخصات تغذیه ای
این حبوبات منبع خوبی از کربوهیدرات های پیچیده، فیبر و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است 1 فنجان نخود سیاه پخته شده یا 165 گرم (گرم)، حاوی:
160 کالری
0.6 گرم چربی
33.5 گرم کربوهیدرات
پروتئین 5.2 گرم
8.3 گرم فیبر
شکر 5.3 گرم
10٪ از ارزش روزانه (DV) برای آهن
16٪ از DV برای کلسیم
15٪ از DV برای پتاسیم
20٪ از DV برای منیزیم
24 درصد از DV برای مس
15 درصد از DV برای روی
52 درصد از DV برای فولات
44 درصد از DV برای ویتامین A
37 درصد از DV برای ویتامین K
41 درصد از DV برای منگنز
فواید نخود سیاه کیلویی برای سلامتی
نخود سیاه علاوه بر اینکه منبعی از مواد مغذی مهم است، ممکن است فواید سلامتی خاصی نیز داشته باشد آنها عبارتند از:
کمک به هضم غذا
نخود سیاه به دلیل داشتن فیبر در برخی از افراد به بهبود هضم غذا کمک می کند، که می تواند به حرکات منظم روده کمک کند.
این ممکن است به ویژه برای کسانی که گاه به گاه یبوست را تجربه می کنند مفید باشد بر اساس یک منبع معتبر متاآنالیز در سال 2012، مصرف فیبر رژیم غذایی بیشتر می تواند به افراد مبتلا به یبوست کمک کند تا دفعات دفع بیشتری داشته باشند.
نخود آبگوشتی همچنین حاوی فیبر پری بیوتیک است که باکتری های مفید دستگاه گوارش را تغذیه می کند.
با این حال، شایان ذکر است که برای برخی از افراد مبتلا به بیماری های گوارشی، مقدار بالای فیبر موجود در نخود سیاه ممکن است مشکل ساز باشد.
ممکن است فشار خون و التهاب را کاهش دهد
بر اساس بررسی منبع مورد اعتماد در سال 2018، بستگان نزدیک نخود سیاه 1401، لوبیا چشم بلبلی، ممکن است خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد، سطح التهاب را کاهش دهد و فشار خون را تثبیت یا کاهش دهد.
با این حال، نویسندگان خاطرنشان میکنند که در حالی که برخی از مطالعات نشان میدهند که لوبیا چشم بلبلی این شرایط یا خطر ابتلا به آنها را کاهش میدهد، مطالعات با کیفیت بالا و طولانیمدت برای تأیید نتایج ضروری است.
ممکن است به حفظ وزن سالم کمک کند
یک مطالعه در سال 2015 نشان داد که افرادی که به طور منظم حبوبات مصرف می کنند نسبت به افرادی که مصرف نمی کنند کمتر دچار چاقی می شوند.
نخود سیاه منبعی غنی از کربوهیدرات های پیچیده است که هضم آنها نسبت به کربوهیدرات های ساده زمان بیشتری طول می کشد در نتیجه، افرادی که آنها را می خورند ممکن است برای مدت طولانی تری احساس سیری کنند که ممکن است به رسیدن به وزن متوسط کمک کند.
- منابع:
- تبلیغات:
بدون دیدگاه