همان طور که می دانید فرآورده های گوشتی آندره محصولات گوشتی قومی بخشی از هویت فرهنگ محلی هستند و همیشه در سطح محلی محبوب هستند. بسیاری از این محصولات در هند.
پاکستان و کشورهای همسایه موجود است. دانش موجود فعلی در مورد محصولات گوشتی میراثی مختلف از شبه قاره هند در این مقاله مورد بحث قرار گرفته است.
برخی از گوشتهای سنتی مهم منطقه که در این بررسی بررسی میشوند تنوری هستند.
تیکا گوشت های وازوان کشمیری مانند روگان جوش، ناته یخنی، تابک منس، آب گشت، ریستا و گشتابه کباب بریانی حلیم گوشت گوسفندی کلهاپوری گوان ویندالو ترشی گوشت سنتی راپکا پیش پاش خیچری کیما گوشت شور خشک و کارگیونگ
فرآورده های گوشتی منبع مهمی از آهن و روی هستند و همچنین حاوی غلظت قابل توجهی از فسفر و پتاسیم و مقادیر قابل توجهی از عناصر دیگر مانند منیزیم و سلنیوم هستند که برای سلامت انسان مهم هستند.
محتوای آهن در سوسیسهای تخمیری معمولاً بین 1 تا 2.5 میلیگرم در 100 گرم است (جدول 10.1)، که مشابه گوشت قرمز است و بنابراین منبع مهمی در نظر گرفته میشود.این واقعیت را باید در نظر داشت زیرا کمبود آهن یکی از شایع ترین مسائل بهداشتی در سراسر جهان است. مصرف کم آهن و سطوح آهن در کودکان خردسال و زنان در سنین باروری در کشورهای توسعه یافته رایج است.
علاوه بر این، 50 درصد یا بیشتر آهن موجود در گوشت و فرآوردههای گوشتی به شکل هم در دسترستر وجود دارد. افزایش فراهمی زیستی آهن در گوشت، معمولاً 15-25٪ در مقایسه با 1.7٪ برای آهن از منابع گیاهی که حاوی هم آهن نیستند.
جنبه مهمی است که باید در نظر گرفته شود (هیگز، 2000). علاوه بر این، جذب غیرهم آهن از سایر غذاهای مصرف شده در ترکیب با گوشت به دلیل به اصطلاح فاکتور گوشت افزایش می یابد.
روی (روی) نیز در مقادیر نسبتاً بالایی (1.6-4.0 میلی گرم در 100 گرم) در گوشت وجود دارد و فراهمی زیستی آن نیز بالا است (20.40%) (هیگز، 2000).
این عنصر برای تنظیم بیان ژن، سنتز پروتئین، رشد طبیعی سلول و تمایز سلولی مورد نیاز است (انستیتو پزشکی، 2001). چندین مطالعه انجام شده در کشورهای توسعه یافته نشان داده است که افراد مسن بیشتر در معرض خطر دریافت ناکافی روی هستند که با اختلال در پاسخ ایمنی در این گروه مرتبط است.
کمبود آهن و روی نیز به طور همزمان رخ می دهد، به ویژه در نوجوانانی که گوشت نمی خورند. بنابراین، کاهش مصرف گوشت و فرآوردههای گوشتی میتواند مشکلات تغذیهای جدی ایجاد کند.
زیرا گوشت و فرآوردههای گوشتی سهم بیشتری در دریافت کل روی دارند تا کل دریافت آهن (باغورست).
بدون دیدگاه