روش پاستوریزه کردن شیره انگور سفید ملایر برای متوقف کردن تخمیر به یک پزشک و دندانپزشک آمریکایی به نام توماس برامول ولش در سال 1869 نسبت داده شده است.

او که از حامیان جنبش اعتدال بود، شرابی غیر الکلی تولید کرد تا برای خدمات کلیسا در زادگاهش استفاده شود. واینلند، نیوجرسی همشهریان او همچنان شراب معمولی را ترجیح می دادند و استفاده می کردند.

پسرش، چارلز ای. ولش، که او نیز دندانپزشک بود، در نهایت از فعالیت خود برای ترویج آب انگور دست کشید. در سال 1893، او شرکت آب انگور ولش را در وستفیلد، نیویورک تأسیس کرد.

این محصول در نمایشگاه های بین المللی در اختیار بازدیدکنندگان قرار گرفت. قدیمی ترین سازه موجود مرتبط با این شرکت ساختمان شماره 1 کارخانه ولچ است.

که در وستفیلد واقع شده است و در سال 1983 در فهرست ملی اماکن تاریخی فهرست شده است.

شیره

با رشد جنبش اعتدال، محبوبیت آب انگور نیز افزایش یافت. در سال 1913، ویلیام جنینگز برایان، وزیر امور خارجه ایالات متحده، در طول یک مراسم دیپلماتیک با لباس کامل، آب انگور را به جای شراب سرو کرد.

و در سال 1914، جوزفوس دانیلز، وزیر نیروی دریایی، هرگونه نوشیدنی الکلی را در کشتی‌های نیروی دریایی ممنوع کرد و فعالانه آنها را جایگزین کرد. آب انگور.

در طول جنگ جهانی اول، این شرکت انگور، نوعی مربای انگور، را در اختیار ارتش قرار داد و به شدت تبلیغ کرد. توسعه بعدی محصولات انگور جدید و حمایت از برنامه های رادیویی و تلویزیونی باعث موفقیت شرکت شد.

پر کردن گرم به طور سنتی برای بسته بندی آب انگور استفاده می شود. در این فرآیند، آب انگور با استفاده از یک مبدل حرارتی تا حداقل 77 تا 82 درجه سانتیگراد گرم می شود.

قبل از اینکه آب انگور در ظروف از قبل گرم شده ساخته شده از موادی مانند شیشه یا پلاستیک های جدیدتر مقاوم در برابر حرارت ریخته شود.

شیشه ظاهری باکیفیت‌تر دارد، اما در مقایسه با پلاستیک‌ها می‌تواند بسیار شکننده و حجیم باشد. پاستوریزه کردن همچنین می تواند پس از آن برای افزایش عمر مفید آن با حرارت دادن آب میوه تا دمای 85 درجه سانتیگراد به مدت 3 دقیقه قبل از سرد شدن استفاده شود. با بالاترین کیفیت نگهداری، آب انگور باز نشده را می توان برای 6 تا 12 ماه در یخچال نگهداری کرد.

پس از باز شدن، آب انگور را می توان به مدت تقریبی 7 تا 10 روز در یخچال نگهداری کرد و قبل از اینکه فاسد شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *