ظروف به درجات مختلف کثیف شده بودند. برای دور اول، مقدار کامل خاک بر اساس EN 50242:2008، برای دور دوم نیمه آن و برای دور سوم یک چهارم آن استفاده شد.
تمام ظروف قبل از شروع آزمایش به مدت 2 ساعت در هوا خشک شدند.
نتایج نشان داد که ظروف در ابتدا وقتی کمتر کثیف بودند تمیزتر شدند. در نتیجه به استفاده از ماشین ظرفشویی پاکشوما 15302 روی آوردند.
از این یافته ها، Gilleßen و همکاران به این نتیجه رسیدند که رفتار شستشو توسط شرکت کنندگان با مقادیر مختلف خاک سازگار نشده است. در عوض، نوعی رفتار از پیش تعیین شده حفظ شد.
مایترا و همکاران سعی کردند در نظرسنجی خود در مورد علاقه و ناپسندی مصرف کنندگان در مورد فرآیند شستشوی ظروف با ماشین ظرفشویی رومیزی ایرانی بیاموزند.
بنابراین، آنها این سوال را چند گزینه ای پرسیدند: وقتی به شستشوی دستی فکر می کنید، چه چیزی شما را آزار می دهد؟
بیشتر پاسخها نشاندهنده بیزاری شدید از جنبه فیزیکی شستن ظروف دستی، مانند زمانبر بودن (39%)، ناراحتی فیزیکی (31%)، مشکلات پوستی (32%) و کار سخت (23%) بود.
در مقابل، شکایات در مورد مصرف آب و انرژی نسبتا کم بود (به طور متوسط 31٪).
محققان به این نتیجه رسیدند که این دانش می تواند به یافتن دلایل قانع کننده برای آموزش روش شستشوی دستی جدید کمک کند.
تمرکز باید بر منافع شخصی باشد و نه صرفه جویی در منابع. بنابراین از ماشین ظرفشویی بوش استفاده نمودند.
علاوه بر این، از شرکتکنندگان مستقیماً پرسیده شد که چه چیزی آنها را متقاعد میکند تا عادتهای ماشین ظرفشویی ال جی 512خود را تغییر دهند.
به طور کلی، هر پاسخ توسط حدود یک سوم یا کمتر از شرکت کنندگان انتخاب شد، با صرفه جویی در زمان (48٪) و تلاش فیزیکی کمتر (39٪) به عنوان بهترین انگیزه و راهنمایی از دوستان (11٪) یا خانواده (10٪) به عنوان کم اثرترین محرک ها.
نویسندگان به این نتیجه رسیدند که به نظر میرسد انتخاب استدلالهای صحیح بسیار بیشتر از شخص ارسالکننده مرتبط است.
- منابع:
- تبلیغات:
بدون دیدگاه