ارزش غذایی نخود
مزیت خاص نخود این است که می توان از آن به عنوان یک جایگزین فوق العاده برای گوشت به دلیل محتوای پروتئین بالا استفاده کرد – منبع ایده آل پروتئین برای گیاهخواران و وگان ها.
نه تنها محتوای پروتئین غنی نخود امروز در بوکان، بلکه مواد معدنی و فیبرهای متعدد موجود در حبوبات نیز فوایدی برای سلامتی به شما ارائه می دهد که به عنوان مثال، هضم را بهبود می بخشد و خطر ابتلا به برخی بیماری ها را کاهش می دهد.
چه چیزی نخود را سالم می کند؟ مشخصات مواد مغذی نخود کاملاً چشمگیر است.
در اینجا مروری بر مهمترین ارزش های غذایی 100 گرم نخود خواهید داشت:
نخود (برنج پخته شده) در 100 گرم
کالری 138 کیلو کالری
کربوهیدرات 16.8 گرم
سفیده تخم مرغ 8.95 گرم
چربی 1.57 گرم
فیبر 9.87 گرم
نخود حاوی مقدار متوسطی کالری و بخش خوبی از فیبر و به خصوص پروتئین است، علاوه بر این مواد مغذی، نخود حاوی چندین ویتامین مانند ویتامین C و ویتامین B6 و همچنین مواد معدنی است.
نخود به مقابله با هوس کمک می کند
به طور خاص، پروتئین و فیبر موجود در نخود می تواند به شما در جلوگیری از هوس کردن کمک کند.
چه به تازگی یک رژیم غذایی را شروع کرده باشید و چه سعی می کنید وزن خود را حفظ کنید، گنجاندن نخود در رژیم غذایی می تواند هضم شما را کند کند و به شما کمک کند برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید.
علاوه بر این، نشان داده شده است که پروتئین موجود در غذا منجر به افزایش تولید هورمون های کاهش اشتها می شود که به طور خودکار می تواند منجر به دریافت کالری کمتر در طول روز شود.
توجه داشته باشید!
نخود سرشار از پروتئین و فیبر است و شما را سیر می کند به این ترتیب ما به طور خودکار کالری کمتری در طول روز دریافت می کنیم.
بدون دیدگاه