برگه زردآلو چیست؟
برگه زردآلو از خشک کردن زردآلو تازه با تکنیک های خاص به دست می آید و زردآلوهایی که با به دست آوردن این فرآیند در زیر نور خورشید و با روش های طبیعی به دست می آیند، زردآلو آفتابی نامیده می شوند.
برگه زردآلو با ارزش غذایی بالا؛ علاوه بر محتوای ویتامین های A، B، C، E، ذخیره آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم و فیبر نیز می باشد.
برگه زردآلو خانگی که با ارزش غذایی غنی خود منبع کاملی از شفا است و هضم غذا را تسهیل می کند، احساس سیری ایجاد می کند، به کنترل وزن کمک می کند و برای یبوست مفید است.
مطالعات نشان می دهد که رابطه مستقیمی بین مصرف برگه زردآلو و طول عمر وجود دارد.
خواص برگه زردآلو
میزان کالری برگه زردآلو از کنجکاوترین سؤالات است و یک میوه برگه زردآلو به طور متوسط 25 کیلو کالری انرژی دارد.
ارزش غذایی برگه زردآلو چیست؟
برگه زردآلو با ارزش غذایی بالا؛ علاوه بر ویتامین های A، B، C، E، حاوی آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم و فیبر نیز می باشد.
یک میوه خشک شده حاوی 5.05 گرم کربوهیدرات، 1.12 گرم فیبر، 0.06 گرم چربی، 10 میلی گرم کلسیم، 165.4 میلی گرم پتاسیم، 1.2 میلی گرم سدیم، 4.25 میلی گرم ویتامین C، 8 میلی گرم و 158 ویتامین C است. از آهن برگه زردآلو حاوی کلسترول نیست.
فواید برگه زردآلو
برخی از فواید برگه زردآلو برای سلامت انسان به شرح زیر است:
در درمان کم خونی موثر است زیرا سرشار از مواد معدنی آهن است.
نرخ فیبر بالاست بنابراین، به سیستم گوارش کمک می کند تا به طور موثر کار کند.
برای یبوست خوب است.
تعداد گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد.
مس موجود در آن به حفظ تعادل روحی کمک می کند.
یکی از مهم ترین منابع پتاسیم است و پتاسیم برای سلامت قلب و عروق خونی بسیار مهم است.
به رشد عضلات کمک می کند و مصرف آن به ویژه برای کودکان توصیه می شود.
فشار خون را متعادل می کند.
فشار خون بالا را کاهش می دهد.
از ایجاد بیماری های چشمی جلوگیری می کند.
برای مشکلات پوستی مفید است.
در درمان اگزما استفاده می شود.
بدون دیدگاه