ترکیب شکلات را درک کنید
شکلات از دانه های کاکائو از درخت کاکائو درست می شود و ما در ترکیب آن 3 ماده اصلی پیدا می کنیم:
رب کاکائو: دانه های کاکائویی هستند که آسیاب شده اند و این خمیر کاکائو به طور طبیعی از 55 درصد کره کاکائو و 45 درصد پودر کاکائو تشکیل شده است.
کره کاکائو: از پرس سرد دانه های کاکائو به دست می آید که کره کاکائو را از پودر کاکائو جدا می کند.
قند
درصد کاکائو نشان داده شده بر روی تخته های شکلات مربوط به مجموع کاکائو موجود در شکلات، یعنی توده کاکائو (مخلوط کره کاکائو و پودر کاکائو) و کره کاکائو است.
قدرت آنتی اکسیدانی فوق العاده
شکلات تافی شیرین عسل دارای فعالیت آنتی اکسیدانی استثنایی است و بنابراین در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی، بیماری های عصبی و حتی سرطان نقش دارد.
مزایای محافظتی در پودر کاکائو، بسیار غنی از پلی فنول ها، مولکول های آنتی اکسیدانی بسیار قوی متمرکز شده است بنابراین، هر چه محتوای شکلات در کاکائو بیشتر باشد، خواص آنتی اکسیدانی آن بیشتر است! بنابراین در شکلات تلخ است که ما بیشترین آنتی اکسیدان را پیدا می کنیم.
یک مربع شکلات تلخ کاکائویی 70 درصدی حاوی دو برابر یک لیوان شراب قرمز و به اندازه یک فنجان چای سبز دم کرده طولانی مدت پلی فنول است.
محتوای آنتی اکسیدانی شکلات شیری بسیار کم است و شکلات سفید وجود ندارد زیرا حاوی پودر کاکائو نیست.
مصرف روزانه 20 گرم شکلات با حداقل 70 درصد کاکائو (یعنی 2 مربع کوچک) بنابراین سهم بسیار جالبی از آنتی اکسیدان ها را برای بدن به ارمغان می آورد و ثابت می کند که یک غذای گرانبها برای سلامتی است و به طور ایده آل به عنوان یک میان وعده در بعد از ظهر مصرف می شود.
برخی از آنتی اکسیدان های موجود در شکلات (فلاونول ها) باعث رشد باکتری های روده ای مفید برای سلامتی ما می شوند و بنابراین نقش مفیدی بر روی فلور روده ایفا می کنند.
بدون دیدگاه