در بین آب میوه های موجود در بازار آب میوه موز بسیار محدود بوده و عموماً چنین آب میوه ای دارای روند تولید عجیب و عموماً در کارخانه های تولیدی آب میوه بزرگ در ایران به عمل می آید.
میوه موز دارای طعمی بسیار پخته و شیرین است و اگر دقت کرده باشید میزان آب موجود در این میوه اغلب بسیار ناچیز است حال سوال اینجاست که آب میوه موز به چه شکل تهیه می شود؟ آب میوه موز اغلب از طریق اسانس های موز به دست می آید و مرحله تولید آب میوه به صورت جداسازی گوشته میوه و آب آن نمی باشد، اما در اغلب آب میوه های موز از قطعات ریز میوه موز نیز استفاده می کنند و این آب میوه میزان اکسیداسیون بسیار بالایی دارد و طول استفاده از آن محدود است.
منبع: نوشیدنی های ایران

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *