فواید توت برای بدن
دم کرده توت به دلیل اثر ضد عفونی کنندگی و خاصیت تخریب باکتری معروف است، به همین دلیل برای مشکلات دهان و دندان تجویز می شود: استوماتیت، بیماری های گلو، بیماری های پریودنتال و زخم ها.
قسمت قدامی مجرای گوارشی را با دم کرده توت رنده شده که در آب جوش خیس شده است درمان کنید و اسانس باید چند ساعت بماند و سپس حداقل یک بار در روز غرغره شود.
توت برای دیابت
اسیدهای آلی موجود در توت قرمز امروز به افزایش ایمنی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و جذب سریعتر مواد مغذی از سایر غذاها به بدن کمک می کند.
به دلیل محتوای بالای ریبوفلاوین (ویتامین B2)، مصرف توت برای افراد مبتلا به دیابت نوع 1 و نوع 2 مجاز است.
برای دیابتی های نوع اول، انواع توت ها به شما امکان می دهد رژیم غذایی معمول خود را به سادگی متنوع کنید و در مورد دیابت نوع 2، ثابت شده است که توت می تواند به طور موثر سلامت آنها را بهبود بخشد.
همه اجزای درخت برای استفاده مناسب هستند: هم ریشه، پوست، شاخه ها و جوانه ها، و همچنین برگ هایی با انواع توت ها.
این یک پارادوکس است، اما میوه های شیرین توت می توانند غلظت قند خون را کاهش دهند.
می توان با قوانین تغذیه، اصول تشکیل رژیم غذایی معقول در دوره های رژیم شناسی بیشتر آشنا شد.
دم کرده توت همچنین علائم اختلالات عصبی را تسکین می دهد، به مقابله با بی خوابی و کار بیش از حد کمک می کند و در این صورت باید توت را روی حرارت ملایم بجوشانید تا مایع لزج شود و سپس عسل را در آنجا اضافه کنید.
توصیه می شود تنتور را چند بار در روز و ترجیحا بعد از ظهر مصرف کنید.
شیرینی و رایحه به یاد ماندنی آن امکان استفاده گسترده از توت را در آشپزی فراهم می کند: توت برای تهیه مربا، کمپوت، سس، شربت، پر کردن انواع دسر، پای و پیراشکی عالی است همچنین می توان آن را با الکل قوی مانند ودکا دم کرد.
بدون دیدگاه