فواید سلامتی
سرطان
ثابت شده است که فلاونوئیدها دارای خواص ضد سرطانی هستند و از رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کنند و از تکثیر آنها جلوگیری می کنند.
سلامت قلبی عروقی
آنتی اکسیدان های موجود در آن رادیکال های آزاد را خنثی می کند و احتمالا در برابر شروع بیماری های قلبی عروقی محافظت می کند.
این همچنین می تواند به دلیل توانایی آنها در جلوگیری از تشکیل لخته رخ دهد زیرا آنها اکسیداسیون LDL-کلسترول را متوقف می کنند و در نتیجه گردش خون را بهبود می بخشند.
سیستم ایمنی
نارنگی در میدان بار ساری دارای غلظت بالایی از ویتامین C است، به این معنی که از شما در برابر بیماری محافظت می کند.
این مکانیسم دوگانه است، از یک طرف بدن شما را تقویت می کند تا بتواند با باکتری های “مهاجم” مقابله کند و از طرف دیگر با خنثی کردن رادیکال های آزاد به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند.
مدیریت وزن
محتوای کم کالری آن اگر مراقب رژیم غذایی خود باشید، آن را ایده آل می کند.
هنگامی که به چیزی شیرین نیاز دارید، در جایگزینی آن با 1 تا 2 نارنگی تردید نکنید، بنابراین از خارج شدن از برنامه خود و همچنین کالری خالی خودداری کنید همچنین سرشار از فیبر محلول است که به این معنی است که شما را برای مدت طولانیتری سیر نگه میدارد
نارنگی و آنتی اکسیدان
در میان مرکبات، نارنگی دارای بالاترین میزان کاروتنوئید است و به طور خاص، سرشار از بتا کریپتوکسانتین است که رنگ نارنجی روشن را نیز می دهد و ماده ای است که آنها را از پرتقال متمایز می کند.
نارنگی در مقابل سایر مرکبات
نارنگی ها به طور کلی با پرتقال متفاوت هستند: اندازه آنها کوچکتر است و پوست نازک تری دارند که به راحتی جدا می شود، شکل آن از صاف تا بسیار فشرده متفاوت است، سهولت پوست کندن در نارنگی مشهودتر است و طعم ظریف تری دارند و رنگ نارنجی تیره و ترکیبات مختلف در کاروتنوئیدها.
بدون دیدگاه