در جامعه سیار امروزی، حتی زیباترین رستوران‌ها نیز باید برای جمعیت بیرون‌بر آماده شوند و امروزه صاحبان رستوران‌های هوشمند با کمک اپلیکیشن‌ها، گوشی‌های هوشمند و سیستم‌های سفارش آنلاین، سفارش و پرداخت هزینه غذای آماده را آسان می‌کنند.

با این حال، این بدان معناست که رستوران‌ها باید با عرضه ثابتی از ظروف بیرون‌بر تهیه شوند.

ظروف بیرون‌کشی از جعبه‌های حجیم سفید فوم سال‌های گذشته فاصله زیادی گرفته‌اند.

در سال‌های اخیر، تقاضا برای فوم یکبار مصرف مسافرتی جدید و بهبودیافته، ما را با اندازه‌ها، شکل‌ها و مواد مختلف از جمله ظروف قابل استفاده مجدد مجذوب کرده است و این ترفند یافتن ظروف مناسب برای تجارت شما است.

فوم هنوز یک گزینه است

بسیاری از ما از اصطلاح استایروفوم برای اشاره به هر چیزی که از مواد معروف فوم ساخته شده است استفاده می کنیم.

با این حال، اکثر ما با این علامت تجاری ثبت شده، که یک ماده فوم پلی استایرن است، کمی شل و سریع بازی می کنیم و این ماده به طور منظم برای بسته بندی و ظروف بیرون آوردن استفاده نمی شود.

فوم یکبار مصرف

در عوض رایج ترین فوم بسته بندی سفید، فوم پلی استایرن منبسط شونده یا به اختصار EPS نامیده می شود.

ظروف فوم رپ بدی پیدا کرده‌اند، و اگرچه نگرانی‌های زیست‌محیطی زیادی در ارتباط با این محصول وجود دارد، اما ارزان هستند و گزینه‌ای کلاسیک برای رستوران‌های فست‌فود هستند.

ارزان و سبک وزن، بدون توجه به اینکه محتویات آن چقدر داغ هستند، در لمس خنک می مانند و همچنان گزینه ای عالی برای بسته بندی مایعات داغ مانند سوپ و نوشیدنی داغ هستند.

با این حال، سایر مواد غذایی ذخیره شده در ظروف EPS ممکن است خیس شوند، که در غذاهای سرخ شده، ساندویچ های داغ و هر ظرفی که تحت تاثیر منفی رطوبت قرار می گیرد، مشکل ایجاد می کند.

اپراتور زیست محیطی روسیه (OER مخفف آن در روسی) هشدار داده است که بسته بندی محصولات ساخته شده از پلی استایرن و فوم پلی استایرن تهدیدی بالقوه برای سلامت انسان است زیرا در نظر گرفته نشده است که ترکیب مواد موجود در این ظروف در صورت استفاده نادرست می تواند باعث سرطان شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *