سبزی یک اصطلاح گسترده است که به قسمت های خوراکی گیاهان، که معمولاً برگ، ریشه، میوه یا دانه آنها می باشد، اطلاق می شود.
سبزی خوردن بسته بندی یک غذای اصلی در سراسر جهان هستند و بخشی اساسی از کشاورزی مدرن هستند.
از آنجایی که آنها کالری کمی دارند اما دارای مواد مغذی بالایی هستند، اکثر متخصصان سلامت توصیه می کنند که سبزیجات را روزانه مصرف کنید.
یک توافق علمی وجود دارد که رژیم غذایی متعادل و چرخشی از انواع مختلف سبزیجات یکی از بهترین راهها برای تامین مواد مغذی از غذای شما از سنین پایین است.
بهبود سلامت دستگاه گوارش
سبزیجات منبع خوبی از فیبر غذایی هستند، نوعی کربوهیدرات که به عبور غذا از سیستم گوارش شما کمک می کند.
مطالعات نشان می دهد که فیبر همچنین ممکن است جذب ویتامین و مواد معدنی را در بدن بهبود بخشد، که به طور بالقوه می تواند سطح انرژی روزانه شما را افزایش دهد.
بسیاری از سبزیجات برگ سبز مانند کلم پیچ، اسفناج، و شاتوت حاوی پتاسیم هستند.
پتاسیم به کلیه های شما کمک می کند تا سدیم را به طور موثرتری از بدن شما دفع کنند که می تواند فشار خون شما را کاهش دهد.
خطر کمتر بیماری قلبی
سبزیجات برگ سبز همچنین حاوی ویتامین K هستند که اعتقاد بر این است که از تجمع کلسیم در عروق شما جلوگیری می کند.
این می تواند خطر آسیب شریانی را کاهش دهد و به جلوگیری از بسیاری از عوارض سلامت قلب در آینده کمک کند.
کنترل دیابت
سبزیجات به خصوص سرشار از فیبر هستند که برای هضم بهینه لازم است آنها شاخص گلیسمی پایینی دارند، بنابراین قند خون شما به سرعت بعد از غذا افزایش نمی یابد.
انجمن دیابت آمریکا حداقل 3 تا 5 وعده در روز از سبزیجات غیر نشاسته ای مانند بروکلی، هویج یا گل کلم را توصیه می کند.
تغذیه
سبزیجات منبع غنی فولات، ویتامین B هستند که به بدن شما کمک می کند تا گلبول های قرمز خون جدید بسازد.
فولات به ویژه برای سلامت کودکان مهم است و همچنین ممکن است خطر ابتلا به سرطان و افسردگی را کاهش دهد.
بدون دیدگاه